• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προκηρύξεις-Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΤΟΥΣ 2018

Για παλιότερους διαγωνισμούς πατήστε εδω

αναθέσει την «Προμήθεια υλικών για το έργο: Συντήρηση και Βελτίωση Σχολικών Κτιρίων, Δημοτικών Κτιρίων και Κλειστών Δημοτικών Υποδομών», για τις ανάγκες  του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Σχολικών Κτιρίων & Βασικών Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΛΑΙΟ ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ, ΕΚΤΑΣΕΩΣ 148Τ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη ενδιαφέρεται να αναθέσει την «Προμήθεια ανταλλακτικών για την συντήρηση των οχημάτων με αρ. κυκλ. ΚΗΥ 5966,ΚΗΥ 5958,ΚΗΟ 4244,ΜΕ 43154,ΜΕ 56558,ΜΕ 120442,ΜΕ 56563 » για ένα μήναγια την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη .


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)