• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πειραιά

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας προσφέρουν τη δυνατότητα σε ενήλικες πολίτες (που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος) οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση να αποκτήσουν απολυτήριο  γυμνασίου μετά από διετή φοίτηση για όλους τους εκπαιδευόμενους, ανεξάρτητα εάν έχουν φοιτήσει σε κάποιες τάξεις του Γυμνασίου και οδηγεί στην απόκτηση τίτλου ισότιμου του απολυτήριου γυμνασίου (Ν. 2525/97).
Το σχολείο λειτουργεί καθημερινά από τις 4.30 έως 8.30μμ. Διδάσκονται τα μαθήματα: Ελληνική Γλώσσα, Αγγλικά, Μαθηματικά, Νέες τεχνολογίες, Φυσικές Επιστήμες, Κοινωνιολογία, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Αισθητική Αγωγή.
Το περιεχόμενο των μαθημάτων προσαρμόζεται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων και εφαρμόζονται οι αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων

Πληροφορίες:
Αναγνωστόπουλος Κωστας
Δ/ντης ΣΔΕ Πειραιά
κιν 6946703714


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2018 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)