• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βοήθεια στο σπίτι

boithtia sto spitiΤο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και η Πράξη “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής μέσω παροχής κατ' οίκον υπηρεσιών και φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη >>  παρέχει  οργανωμένη  και συστηματική πρωτοβάθμια κοινωνική  φροντίδα  από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό σε μη αυτοεξυπηρετούμενους πολίτες με προβλήματα υγείας, απομόνωσης, κοινωνικά, ψυχολογικά κ.λ.π   Κύριος  σκοπός  της δράσης είναι η παραμονή των ηλικιωμένων στο φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον και αποφυγή της χρήσης ιδρυματικής περίθαλψης καθώς επίσης και η δημιουργία προϋποθέσεων για την αξιοπρεπή και υγιή διαβίωση τους και την κοινωνική τους βελτίωση. 

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται :

  1. υποστηρικτική κοινωνική εργασία οικογένειας και ψυχοκοινωνική στήριξη
  2. κατ' οίκον νοσηλευτικές υπηρεσίες-ραντεβού και μεταφορά σε νοσηλευτικά ιδρύματα
  3. οικογενειακή βοήθεια.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2132004814 &  2132004821

Διεύθυνση: Μπιχάκη 8, Αγ.Ι.Ρέντης, 2ος όροφος


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)