• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΜΕΑ

O πολιτισμός και η ποιότητα ζωής μιας κοινωνίας συνδέονται άμεσα με τον σεβασμό των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων. Η καταπολέμηση του κοινωνικού ρατσισμού και ο σεβασμός της διαφορετικότητας του άλλου επιβάλλει την ισότιμη αντιμετώπιση και την φροντίδα των ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη στη προσπάθεια αυτή  σεβόμενος τα άτομα με αναπηρία εφαρμόζει σειρά μέτρων όπως: δωρεάν μετακίνηση -κατόπιν ραντεβού- με ειδικά διαμορφωμένο όχημα για μεταφορά σε νοσηλευτικά ιδρύματα.,ΚΑΠΗ, κλπ.

Στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας υπάρχει ειδικό  Πρόγραμμα Αποκατάστασης-Ενδυνάμωσης και δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες  που  είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου μας.

Στα τμήματα του Πολιτισμού   ΑμεΑ  με Ποσοστό Αναπηρίας άνω των 67%

με εισόδημα έως 15.000€ πληρώνουν μόνο εγγραφή και συμμετέχουν δωρεάν στα τμήματα. ενώ

με εισόδημα έως 20.000 € πληρώνουν εγγραφή και έχουν έκπτωση 30% στα δίδακτρα όλων των Εργαστηρίων και Σχολών.


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)