• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τράπεζα Αίματος

bank bloodΗ Δανειστική Τράπεζα Αίματος του Δήμου, η παλαιότερη και η μεγαλύτερη σε όλη την Ελλάδα, έχει δώσει πάνω από 4.500 μονάδες αίμα σε 3.500 συνδημότες μας, στους οποίους παρουσιάστηκε κάποιο έκτακτο περιστατικό, σώζοντας έτσι όχι μόνο την υγεία τους, αλλά και την ίδια τους τη ζωή.


Από τη Δανειστική Τράπεζα αίματος μπορούν να πάρουν μονάδες αίματος οι:
 

Αιμοδότες και οι συγγενείς μέχρι πρώτου βαθμού συγγένειας 

Όλοι οι δημότες μας που έπαθαν κάποιο έκτακτο περιστατικό όπως ατύχημα, γαστρορραγία κλπ.  

Τα παιδιά του Δήμου που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία. 

Ο Δήμος δεν μπορεί να δώσει αίμα σε προγραμματισμένες εγχειρήσεις, γιατί αυτό απαγορεύεται από το Νόμο, εκτός αν ο εγχειριζόμενος είναι Αιμοδότης ή συγγενής μέχρι πρώτου βαθμού συγγένειας αιμοδότη μας. 
    
Η Πανελλήνια αυτή πρωτοβουλία του Δήμου μας, μας κάνει υπερήφανους και αποτελεί παράδειγμα στους άλλους Δήμους και Κοινότητες, υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο σημαντική είναι η προσφορά λίγων λεπτών από το χρόνο μας, ώστε να λυθεί το ζωτικό αυτό κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και που αφορά στην ίδια μας τη ζωή.

Τηλ.Επικοινωνίας: 2132004810 &  2132004811


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)