• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοτική Πινακοθήκη "Ντίνος Κατσαφάνας"

Ζωγραφική, σχέδια, χαρακτικά και κατασκευές Ελλήνων καλλιτεχνών από τον μεσοπόλεμο μέχρι σήμερα συγκροτούν τη συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη ΄Ντίνος Κατσαφάνας΄. Περιοδικές εικαστικές εκθέσεις εναλλάσσονται με την έκθεση της μόνιμης συλλογής, αναδεικνύοντας το έργο παλαιότερων και σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών. 

Σε τακτική βάση λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες. Ανεξάρτητες εκδηλώσεις εικαστικού και γενικότερα πολιτισμικού χαρακτήρα, επιμορφωτικές δράσεις και προγράμματα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά συμπληρώνουν το πλαίσιο της τακτικής δραστηριότητάς της.
Για πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες δραστηριότητες του χώρου και το ισχύον ωράριο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Δημοτικής Πινακοθήκης στη διεύθυνση:

http://pinakothiki-nikaiarentis.gr/

Pinakothiki 3


 Pinakothiki 1

Pinakothiki 2

 

pinakothiki01new

pinakothiki02new


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ
΄ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ΄
Ραιδεστού 32 & Π. Τσαλδάρη, 184 53 Νίκαια
Τηλ. 210 4913588
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://pinakothiki-nikaiarentis.gr/
https://www.facebook.com/dimotikipinakothikinikaiasrenti/ 

Συγκοινωνίες
Από τον σταθμό Μετρό Αιγάλεω: Γραμμή 820 (στάση Εμπορικό Κέντρο), γραμμή 852 (στάση Άγιος Γεώργιος)
Από την Ομόνοια: Τρόλευ 21, λεωφορείο Β18 [από Πειραιώς και Μενάνδρου] (στάση Εμπορικό Κέντρο)
Από τον Πειραιά [από Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως]: Γραμμές 846 και 847 (στάση Άγιος Γεώργιος)


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)