• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμφωνική Ορχήστρα

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη συστάθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Καραβέλη.

Αποτελείται από 30 άτομα ηλικίας  10 έως 50 ετών και ο πυρήνας της είναι οι μαθητές των σχολών εγχόρδων και πνευστών του Δημοτικού Ωδείου. Την ορχήστρα στηρίζουν οι καθηγητές των αντίστοιχων σχολών.

Στόχος της ορχήστρας είναι να καλλιεργήσει την κλασική μουσική παιδεία των μαθητών και να αποτελέσει κίνητρο συμμετοχής ακόμη και για παιδιά που δεν έχουν ασχοληθεί  στο παρελθόν με τη μουσική.

Η Ορχήστρα πρωτοεμφανίστηκε σε εκδήλωση τα Χριστούγεννα του 2012 που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, ερμηνεύοντας έργα μεγάλων κλασικών συνθετών. Μεταξύ άλλων ενορχηστρώσεις για τη Συμφωνική Ορχήστρα έχει συνθέσει ο σπουδαίος Έλληνας ενορχηστρωτής και συνθέτης Κώστας Γανωσέλης.


Χάρτης εκδηλώσεων

© 2018 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)