• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμφωνική Ορχήστρα

Το να έχει ένα Δημοτικό Ωδείο, Συμφωνική Ορχήστρα, όσο αυτονόητο είναι για την μουσική κουλτούρα της Ευρώπης, τόσο σπάνιο είναι για τα Ελληνικά μουσικά δεδομένα. Συμφωνικές Ορχήστρες που τον πυρήνα τους αποτελούν οι σπουδαστές των Ωδείων, διαθέτουν ελάχιστα Ωδεία σε όλη την Ελλάδα. Η Ορχήστρα  συστήθηκε το 2011, με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του  Στέλιου  Γκόλγκαρη. Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο διεθνώς καταξιωμένος Βιολιστής και Καθηγητής του Ωδείου, Αλέξανδρος Χαλάψης. Σε αυτά τα χρόνια έχει δώσει πάρα πολλές συναυλίες, με ρεπερτόριο υψηλοτάτου επιπέδου, μεγάλων κλασικών συνθετών, σύγχρονων μουσικών δημιουργών αλλά και σημαντικών ενορχηστρωτών. Μεταξύ άλλων ενορχηστρώσεις ειδικά για την ορχήστρα, έχουν κάνει οι κορυφαίοι Έλληνες  Ενορχηστρωτές Κώστας  Γανωσέλης και Γιάννης Σαμπροβαλάκης. Σολίστ στις συναυλίες της ορχήστρας, έχουν εμφανισθεί οι Στέλιος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης, Μιχάλης Σουρβίνος, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, και Γιώργος Γκόλγκαρης.


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)