• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανοιχτό Εργαστήρι Χαρακτικής

Το Ανοιχτό Εργαστήριο Χαρακτικής δημιουργήθηκε το 2010 από το Δήμο Νίκαιας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Οι καλλιτέχνες – μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τις υποδομές του Εργαστηρίου για τη δημιουργία έργων χαρακτικής.
Διδάσκονται : Βαθυτυπία, λιθογραφία, μεταξοτυπία, ξυλογραφία.
Λειτουργούν τμήματα ενηλίκων και παιδιών και τα μαθήματα είναι δωρεάν.
Το Εργαστήριο Χαρακτικής συμμετέχει σε εκθέσεις, διοργανώνει σεμινάρια σχετικά με την Χαρακτική και επισκέψεις σε εκθέσεις γνωστών καλλιτεχνών - Χαρακτών.
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 21.00
Πληροφορίες – Εγγραφές : Γραμματεία Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, ΤΚ. 18454, Νίκαια
Τηλ. 2104906021, Fax : 2104921931, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)