• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εργαστήρι Παιδικής Εικαστικής Τέχνης

Στο Εργαστήριο Παιδικής Εικαστικής Τέχνης λειτουργούν τέσσερα τμήματα :

• Παιδικό τμήμα, για ηλικίες 6 έως 12 ετών
• Εφηβικό τμήμα, για ηλικίες 12 έως 15 ετών
• Τμήμα μικτών εικαστικών τεχνικών για εφήβους άνω των 15 ετών και ενήλικες
• Τμήμα Εκπαιδευτικών
Τα παιδιά πειραματίζονται με ποικιλία υλικών και νέους τρόπους χρήσης τους, μαθαίνουν για το έργο και την τεχνική μοντέρνων και σύγχρονων καλλιτεχνών, συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα μουσείων και εκθέσεις. Εισάγονται σε εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης με μικτές τεχνικές, κολάζ, μικρογλυπτική και συμμετέχουν σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς παιδικής ζωγραφικής.
Εικαστικοί του εργαστηρίου απασχολούνται σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης προσφέροντας δωρεάν μαθήματα σε παιδιά και συμμετέχουν σε δράσεις που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού.
Διοργανώνεται ετήσια έκθεση παιδικής ζωγραφικής με έργα των παιδιών των δημοτικών σχολείων της πόλης, των τμημάτων της Διεύθυνσης Πολιτισμού και του ΚΔΑΠ.
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 21.00
Πληροφορίες – Εγγραφές : Γραμματεία Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, ΤΚ. 18454, Νίκαια.
Τηλ. 2104906021, Fax : 2104921931, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διδασκαλία Τζούλια Αθανασάκη, Γιόλα Αθανασίου, Λίνα Καλλιγά.


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)