• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεατρικό Εργαστήριο

Το Θεατρικό Εργαστήριο έχει ρόλο εκπαιδευτικό και απευθύνεται σε ενήλικες. Μέσα από το θέατρο, τα μέλη μαθαίνουν να συνεργάζονται, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δεξιότητές τους. Βασική μέριμνα είναι η κατανόηση της ομαδικής συνύπαρξης και των κανόνων λειτουργίας της στα διάφορα στάδια της εξέλιξής της, μέσα από τις τεχνικές του Θεάτρου.

Το πρόγραμμα μαθημάτων του Θεατρικού Εργαστηρίου έχει ως εξής :

• Πρακτικές θεατρικής εκπαίδευσης
• Σεμινάρια & θεματικοί κύκλοι Ιστορίας Θεάτρου
• Παρουσίαση σημαντικών έργων της παγκόσμιας δραματουργίας
• Ερευνητική δουλειά σε υποκριτικές μεθόδους και σκηνοθετικούς κώδικες της θεατρικής τέχνης
• Παρουσίαση πολυπρόσωπων έργων για τις ανάγκες της συμμετοχής του Θεατρικού Εργαστηρίου σε Φεστιβάλ που μετέχει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Ρενδία Λέξις» κάθε χρόνο συμμετέχει στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής και έχει αποσπάσει διακρίσεις σε πανελλήνια διαγωνιστικά φεστιβάλ.
Ώρες λειτουργίας του Θεατρικού Εργαστηρίου : Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή 19.00 – 22.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Αγ. Ι. Ρέντη, Κύπρου 9, τηλ. 210 4821555.
Πληροφορίες – Εγγραφές : Γραμματεία Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, ΤΚ. 18454, Νίκαια.
Τηλ. 2104906021, Fax : 2104921931, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)