• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστορία της Τέχνης

Η Ιστορία της Τέχνης είναι μια επιμορφωτική δραστηριότητα που απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο για τις εικαστικές τέχνες, καθώς και σε σπουδαστές και απόφοιτους συναφών σχολών. Περιλαμβάνει κλιμακούμενου επιπέδου μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης και επισκέψεις εικαστικών εκθέσεων με ξενάγηση.

Ανοιχτά Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης

Σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης συνολικής διάρκειας (προαιρετικής) τεσσάρων εκπαιδευτικών ετών. Διδάσκονται κύκλοι ιστορίας της τέχνης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, με έμφαση στη νεότερη και σύγχρονη, διεθνή και ελληνική, καλλιτεχνική δημιουργία, καθώς επίσης εισαγωγή στη θεωρία και ιστοριογραφία της δυτικής και της νεοελληνικής τέχνης. Τα μαθήματα συνοδεύονται από σημειώσεις, βιβλιογραφία και αποσπάσματα πηγών και βιβλιογραφίας. 

Τέλος, τα σεμινάρια συμπληρώνονται ουσιαστικά με τις τακτικές επισκέψεις περιοδικών εικαστικών εκθέσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Ενηλίκων. 

Τετάρτη, 19.00μ.μ.-21.00 μ.μ.
- Πρόγραμμα Ιστορίας της Τέχνης 
Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, 
Ραιδεστού και Τσαλδάρη T.K. 184 53 Νίκαια ,τηλ. : 210-
Πληροφορίες: Μαρία Πούλου
Τηλέφωνα Γραμματείας Διεύθυνσης Πολιτισμού 210-4906021,210-4019947


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)