• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αντιδήμαρχοι

Ορίζουμε τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, Αντιδημάρχους από 01/05/2016, εκχωρώντας σε αυτούς τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές και αναλυτικά:

1. Την Αραβαντινού – Τσιμπλάκη Μαρία του Γερασίμου, Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα στα θέματα Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Εθελοντισμού

2. Τον Βακαλάκη Ηλία του Αποστόλου, Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα στα θέματα Κοινωνικών Υπηρεσιών

3. Τον Κοτζαμάνη Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Τεχνικών
Υπηρεσιών

4. Τον Λεγάκη Γεώργιο του Ανδρέα , Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών

5. Την Μάλαμα Αφροδίτη του Ιωάννη, Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

6. Τον Μπακατσέλο Ιωάννη του Πέτρου, Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Αθλητισμού

7. Τον Σταματάτο Δημοσθένη του Παναγιώτη, Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Πρασίνου

8. Τον Χατζηπαυλίδη Ελευθέριο του Γεωργίου , με αρμοδιότητα στα θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Βιβλιοθηκών

  • Οι πιο πάνω Αντιδήμαρχοι, τελούν τους Πολιτικούς Γάμους και υπογράφουν τις άδειες και τις δηλώσεις τελέσεων Πολιτικών Γάμων.
  •  Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Λεγάκης Γεώργιος ο οποίος και τον αναπληρώνει.
  •  Όταν ο Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητες του ασκεί Αντιδήμαρχος που ορίζεται από τον Δήμαρχο ή ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Εκχωρούμε σε αυτούς την ανάθεση του συνόλου των υπογραφών της Διεύθυνσής τους καθώς και των Τμημάτων τους.

Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο της Πλειοψηφίας Μπίχτα Παύλο με την Ιδιότητα του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου και χωρίς αμοιβή την ευθύνη της επίβλεψης, της εποπτείας και του συντονισμού του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, καθώς επίσης και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων του Τμήματος


Χάρτης εκδηλώσεων

© 2017 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)