• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιτροπές

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, οι κ. Αδαμπασίδης, Λαγουμιτζής, Μπογράκος, Κουφοπαντελής και Νικολάκης, με αναπληρωματικούς τους κ. Άννινο, Μπακατσέλο και Λιανοπούλου. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Κατηφές, Αλιμπέρτης και Βρεττάκος, με αναπληρωματικές τις κ. Καλαποθάκου και Μόσχου.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Χατζηπαυλίδης, Κοτζαμάνης, Μεσίσκλης, Αργυράκη και Ιωαννίδου, με αναπληρωματικούς τους κ. Παναγόπουλο, Καζαντζίδη και Βακαλάκη. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος και Μπακιρτζής, με αναπληρωματικούς τον κ. Αγγεληνιάδη και την κ. Μπούτση.

Αποφάσεις των Επιτροπών:


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)