• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμαρχος

 

Φίλες και Φίλοι,

Η πρώτη ημέρα του 2011, με την εφαρμογή του «Καλλικράτη», έφερε τους Δήμους Νίκαιας και Αγ. Ι. Ρέντη σε κοινή μοίρα. Ο ενιαίος πια Δήμος θα χαράξει τη δική του ξεχωριστή και διακριτή γραμμή, αφήνοντας πίσω του λάθη και παραλείψεις του χθες, με προοπτική ανάπτυξης για το μέλλον.

Έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου μας, στην οποία προσπαθήσαμε και θα προσπαθούμε καθημερινά να εντάξουμε όσα περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες μπορούμε για τον ενιαίο Δήμο. Κύρια επιδίωξή μας είναι να ανοίξουμε διαύλους επικοινωνίας με τον πολίτη, με στόχο την καλύτερη ενημέρωσή του και την άμεση εξυπηρέτησή του. Στη νέα ιστοσελίδα του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες του Δήμου μας, τις υπηρεσίες του, τις αποφάσεις των δημοτικών και διαμερισματικών συμβουλίων, τις εκδηλώσεις, τις πολιτιστικές & αθλητικές δράσεις. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν πλήρη οδηγό και να προβάλουμε την πόλη μας.

Γνωρίζουμε καλά ότι τα συσσωρεμένα προβλήματα χρόνων έχουν δημιουργήσει τεράστιες ανάγκες που επιζητούν λύσεις. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους κατοίκους μια ποιότητα ζωής αντάξια της ιστορίας του ενιαίου Δήμου. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, έχοντας ως έμπνευσή μας το όνειρο μιας σύγχρονης, φιλικής και λειτουργικής πόλης, μιας πόλης όμορφης και καθαρής, με θεσμούς κοινωνικής πρόνοιας, όπου οι ενημερωμένοι δημότες θα είναι και οι πρωταγωνιστές .

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Γιώργος Ιωακειμίδης

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 


Χάρτης εκδηλώσεων

© 2017 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)