• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

 Το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ενημερώνει με κάθε πρόσφορη ενέργεια, τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, για τις δράσεις του Δήμου, καθώς και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Διοργανώνει ή συμμετέχει στις Εκδηλώσεις και Δράσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος ή οι Δ/νσεις του.

Επιμελείται κάθε ενέργειας για την συμμετοχή αντιπροσωπείας του Δήμου μας, σε συνέδρια, ημερίδες κ.λ.π., καθώς και με τις Αδελφοποιημένες πόλεις με τον Δήμο μας. Οργανώνει τις φιλοξενίες αντιπροσωπειών αδελφοποιημένων πόλεων. Τηρεί βιβλίο παραχώρησης των Δημοτικών χώρων εκδηλώσεων. Διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Δήμου. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις Δράσεις και Εκδηλώσεις του Δήμου και στους χρήστες ιστοσελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τηλέφωνα: 213 2075 359, 213 2075 388 & fax, fax: 213 2075 342

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

facebook:www.facebook.com/NikaiaRentis/Events 

Ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη παραχωρεί ή ενοικιάζει δημοτικούς χώρους όπως το Κατράκειο, το Κηποθέατρο,τον Πολιτιστικό χώρο "Μάνος Λοΐζος", το θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης", το θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλης",  και άλλους χώρους στις δημοτικές ενότητες Νίκαιας και Ρέντη για τη διοργάνωση εκδηλώσεων φορέων και φυσικών προσώπων.

Απόφαση σχετικά με το ορισμό τελών χρήσης των χειμερινών και θερινών Δημοτικών Θεάτρων & Χώρων του Δήμου μας.


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2019 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)