• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΝΑΤ

 

       Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2900/Β΄/2013 με θέμα : « Καθορισμός των διοικητικών διαδικασιών εκτύπωσης βεβαιώσεων αρμοδιότητας Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ), οι οποίες παρέχονται ηλεκτρονικά και μέσω των ΚΕΠ και τροποποίηση της ΚΥΑ Αριθ.ΔΙΑΔΠ/Ε/12201-ΦΕΚ 887/Β/2003», εντάσσονται στα ΚΕΠ οι ακόλουθες διοικητικές διαδικασίες αρμοδιότητας Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ) :

  • Εκτύπωση βεβαίωσης ετήσιων αποδοχών συντάξεων (για φορολογική χρήση)
  • Εκτύπωση συγκεντρωτικού Εκκαθαριστικού σημειώματος 6-μήνου,

η οποία θα ξεκινήσει στις 9-1-2014.

Η εκτύπωση των ανωτέρω βεβαιώσεων διεκπεραιώνεται και μέσω των ΚΕΠ παράλληλα με τη διεκπεραίωσή της από τις υπηρεσίες του ΝΑΤ.

Η διεκπεραίωση των ανωτέρω διαδικασιών στα ΚΕΠ γίνεται με την αυτοπρόσωπη παρουσία των συνταξιούχων ή μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταυτοποίηση του δικαιούχου και την εκτύπωση εκάστης βεβαίωσης είναι τα ακόλουθα :

- Αστυνομική ταυτότητα

- Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου (Α.Μ.Σ.) από κάρτα συνταξιούχου

- Πληρεξούσιο ή Εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής για τον αντιπρόσωπο.

Στις περιπτώσεις των ανήλικων τέκνων, η διαδικασία θα γίνεται από γονέα ή το πρόσωπο που έχει την επιμέλεια του τέκνου με δικαστική απόφαση.

Στις περιπτώσεις συνταξιούχων που είναι ανίκανοι για δικαιοπραξία λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής, η διαδικασία γίνεται μέσω του νόμιμου εκπροσώπου τους.

Οι εκτυπωμένες βεβαιώσεις παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους χωρίς να απαιτείται επικύρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε :

ΚΕΠ Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας   Μαινεμένης 57-59 τηλ. 2132060701-10

ΚΕΠ Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Ι.Ρέντη Φλέμιγκ 5 τηλ. 2132005000

ΗΜΕΡΕΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    08.00 – 13.00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 – 13.30

 


Χάρτης εκδηλώσεων

© 2018 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)