• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εφαρμογή ενημέρωσης αποτελεσμάτων

 

banner-big -site

Η εφαρμογή εκλογικών αποτελεσμάτων e-Elections Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη   ανήκει στην κατηγορία εφαρμογών ενημέρωσης εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα των εκλογών (Δημοτικών - Βουλευτικών - Περιφερειακών) στο σύνολο των εκλογικών καταλόγων  του Δήμου όπως αυτά καταχωρούνται από το αρμόδιο για τα αποτελέσματα τμήμα.

Εγκατάσταση εφαρμογής

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για περιβάλλον

windows            εδώ

andoid      androidlogo      εδώ

Για την χρήση της απαιτείται:

1. Σύνδεση με το Internet (3G/Wifi) και

2.Java 7 (για εκτέλεση σε περιβάλλον windows) το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ (32bit) ή εδώ (64Bit)

(Σε περιβάλλον χρήσης Windows 10 πρέπει ο φάκελος eelections που δημιουργείται στο c:\Αρχεία εφαρμογών x86 να παρέχει διαιώματα τροποποίησης στον χρήστη του Η/Υ. Οδηγίες χρήσης εδώ)

Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται είναι ανεπίσημα και αποτελούν προϊόν καταχώρησης των αντιγράφων τηλεγραφημάτων των Εκλογικών Τμημάτων που κατατέθηκαν στην εκλογική επιτροπή του Δήμου.


Η κατασκευή της εφαρμογής έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου (Προγραμματιστής : Πατάκας Νικόλαος).

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τηλ. 2132075377-378-333-343

emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Χάρτης εκδηλώσεων

© 2018 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)