• +302132075300
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εφαρμογή ενημέρωσης αποτελεσμάτων

 

banner-big -site

Η εφαρμογή εκλογικών αποτελεσμάτων e-Elections Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη   ανήκει στην κατηγορία εφαρμογών ενημέρωσης εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα των εκλογών (Δημοτικών - Βουλευτικών - Περιφερειακών) στο σύνολο των εκλογικών καταλόγων  του Δήμου όπως αυτά καταχωρούνται από το αρμόδιο για τα αποτελέσματα τμήμα.

Εγκατάσταση εφαρμογής

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για περιβάλλον

windows            εδώ

andoid      androidlogo      εδώ

Για την χρήση της απαιτείται:

1. Σύνδεση με το Internet (3G/Wifi) και

2.Java 7 (για εκτέλεση σε περιβάλλον windows) το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ (32bit) ή εδώ (64Bit)

(Σε περιβάλλον χρήσης Windows 10 πρέπει ο φάκελος eelections που δημιουργείται στο c:\Αρχεία εφαρμογών x86 να παρέχει διαιώματα τροποποίησης στον χρήστη του Η/Υ. Οδηγίες χρήσης εδώ)

Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται είναι ανεπίσημα και αποτελούν προϊόν καταχώρησης των αντιγράφων τηλεγραφημάτων των Εκλογικών Τμημάτων που κατατέθηκαν στην εκλογική επιτροπή του Δήμου.


Η κατασκευή της εφαρμογής έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου (Προγραμματιστής : Πατάκας Νικόλαος).

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τηλ. 2132075377-378-333-343

emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Χάρτης εκδηλώσεων

There are no events in the selected category
© 2018 Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε από το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής του Δήμου χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού - (ΙΤ Engineer: Νέζης Μελέτιος)